понедельник, 23 марта 2020 г.

Telegram-канали для тих, хто вивчає англійську


  Якщо ви постійно в пошуках нових джерел вивчення англійської, а традиційні методи відбивають бажання вчитися, перегляньте ці корисні Telegram-канали. Щоденні короткі підбірки нових слів та виразів, цікаві історії та подкасти, таблички та шпаргалки перетворять залипання в смартфоні на продуктивне проведення часу.


Телеграм-канал з безліччю актуальних англійських ідіом та фраз для ділового листування, повсякденного спілкування, співбесіди, телефонної розмови чи, навіть, вступної промови. Щоденні корисні добірки за різними темами круто прокачають ваш вокабуляр.

Цей канал веде справжній викладач англійської мови. У ньому він розбирає граматичні нюанси, розглядає типові помилки й дає величезну кількість цікавих матеріалів, тому вчити англійську стає простіше простого.

Ще один канал з ідіомами стабільно відправляє один сталий вираз в день та ілюструє його, щоб краще відклалося в пам’яті. Тут все зрозуміло, звично і легко.

Легка подача матеріалу точно не залишить вас байдужим. Картинки, таблиці, добірки слів з перекладом, корисні статті, граматичні правила — виокремлюйте найпотрібніше і канал стане вашим персональним репетитором.

Найбадьоріший канал для вивчення англійської мови. Якщо хочете щодня поповнювати свій словниковий запас сленговими фразами, які ніколи не зустрічаються в підручниках, радимо зазирнути в Slang Bang!

Канал з кумедними картинками й корисним контентом, знадобиться вам, щоб почати заглиблюватися в особливості англійської мови або підтримувати наявний рівень.

Ще один канал з англійським сленгом. Він також допоможе дізнатися, як правильно вживати крилаті вирази, щоб не потрапити в незручну ситуацію. Його унікальність — це кумедні пояснення та детальний розбір кожної ідіоми, іноді навіть з декількома варіантами історії виникнення.

Канал допоможе розширити лексичний запас і попрактикувати свою англійську, вивчаючи лінгвістичні нотатки та слухаючи подкасти.

Цей канал підійде для тих, хто вже трохи знає англійську. Тут допоможуть розібратися в граматиці англійської мови, розглянуть найбільш вживані помилки та розкладуть все по поличках. 

Назва каналу говорить сама за себе. Тут ви знайдете незвичайні слова і фрази з фільмів і серіалів з перекладом, які супроводжується веселими гіфками

Один з найпопулярніших ботів для вивчення англійської мови, яким варто скористатися новачкам. Бот не тільки поспілкується з вами, а виправить ваші помилки, поділиться новими словами або вправами.

Цей телеграм канал буде корисним для викладачів англійської. Тут ви знайдете корисні поради з методики викладання англійської мови, а також всю потрібну інформацію про міжнародні іспити.

Як ще можна вчити та практикувати англійську? Працюйте над англійською вимовою, читайте книги мовою оригіналу та дивіться фільми англійською

Комментариев нет:

Отправить комментарий