четверг, 26 марта 2020 г.

Он-лайн тести для визначення рівня володіння англійською мовою


Хочеш визначити свій рівень володіння англійською мовою? Для роботи, навчання або еміграції в англомовну країну, для вибору правильного курсу англійської або просто для себе.
Ось чотири відмінних сайти, на яких безкоштовно можна дізнатися рівень володіння англійською мовою онлайн. Тим, хто хоче отримати найточніший результат або просто любить проходити всілякі тести і перевіряти свої знання, можна пройти відразу всі тести або хоча б декілька з них.

First Cambridge Education Centre

На сайті детальний тест для перевірки рівня володіння загальною англійською. Тут можна онлайн перевірити своє знання граматики і словниковий запас, а також манеру письма. Цей онлайн-тест займе до 50 хвилин.

Сambridge Assessment English

На сайті Cambridge English можна перевірити рівень загальної англійської, причому вас чекають три різні тести - для дорослих, тінейджерів та дітей. Ці онлайн-тести складені для тих, хто планує здавати міжнародні Кембриджські іспити з англійської та хоче визначити, іспит якого рівня варто здавати. Але відмінно підійдуть і просто для перевірки рівня знань.
Тестах містять по 25 питань, в яких потрібно вибрати правильний варіант відповіді із запропонованих. Вони направлені в основному на перевірку рівня знання граматики і словникового запасу. А ось мовні навички Speaking, Reading, Writing і Listening тут не перевіряються.
Після проходження тесту система підраховує кількість набраних балів і визначає рівень володіння англійською мовою. Крім цього, можна ще раз переглянути всі питання тесту, тільки вже з правильними відповідями, щоб можна було провести роботу над своїми помилками.

Exam English

Сайт Exam English рекомендовано для всіх, хто відчуває себе досить впевнено, щоб самостійно готуватися до Cambridge English, IELTS, TOEFL та інших міжнародних мовних іспитів. Тут можна знайти дуже докладний опис іспитів і їх структури, знайти офіційні завдання минулих років разом з правильними відповідями, корисними підказками і потренуватися в їх виконанні.
В онлайн-тесті на визначення рівня англійської на цьому сайті можна перевірити своє знання граматики, словниковий запас і аудіювання. Загальна тривалість тесту: 20 хвилин. 10 з них відводиться на перевірку лексики і граматики, і 10 - на перевірку навичок аудіювання.
Після проходження тесту визначається рівень володіння англійською мовою і його результати можна отримати на імейл. А ось правильні відповіді, на жаль, не покажуть.

ILS English

Досить часто британські мовні школи інтегрують на свої сайти онлайн-тести для визначення рівня англійської. Школа ILS English пропонує своїм студентам перевірити знання граматики і лексики. Цей тест за форматом дуже схожий на тести від Cambridge English. Єдина відмінність - у кількості питань. Їх тут не 25, а 50. Відмінний вибір для тих, хто любить тести і хоче отримати більш точний результат!

1 комментарий:

  1. Пройти безкоштовний тест на визначення рівня англійської мови можна на сайті онлайн-школи EnglishPapa.
    На мій погляд це один із найточніших тестів https://englishpapa.com/ru/

    ОтветитьУдалить