воскресенье, 22 марта 2020 г.

Корисні ресурси, які допоможуть покращити граматичні навички


      Вивчати мову стає значно легше, коли знаєш правила граматики. Звичайно, важливими є і словниковий запас, і хороші розмовні навички, але як тільки починаєш розуміти, як працюють правила граматики, робота вже наполовину зроблена.
Англійська граматика схожа на математику. Тут не можна просто запам'ятати правила і формули, потрібно постійно практикуватися.  Ось корисні ресурси з граматичними вправами, які допоможуть  уже сьогодні правильно будувати речення і писати есе без помилок.

English Grammar.org


Сайт ідеально підійде для абсолютних новачків, які хочуть вдосконалити свої навички в основних граматичних темах. Вправи дуже короткі і на сайті їх сотні, виконавши завдання, відразу отримаєш відповідь. Щоденна 15-хвилинна практика допоможе тримати всі правила в голові і закладе міцний фундамент для подальшого вивчення мови.

Perfect English Grammar


Досить мінімалістичний сайт, містить вправи, які тренують граматичні навички в таких темах, як дієслова і часи. Оскільки форми дієслів в різних часах можуть бути досить заплутаними, для зручності сайт структурує граматику на підрозділи. Це дозволяє запам'ятовувати і практикувати англійські часи поетапно. Також є можливість завантажити вправи і відповіді в форматі PDF-документа.

Englisch-hilfen.de


Це ще один корисний ресурс, який містить граматичні пояснення, вправи, ігри, тести для перевірки рівня знань і робочі листи, які можна роздрукувати. Також є форуми, де можна поспілкуватися з іншими учнями.
Теми розташовані в алфавітному порядку для зручності перегляду. Хоча вправи дуже короткі, але в кожному розділі їх багато, тому знадобиться деякий час, щоб їх виконати.

Grammar in English


Зручно сконструйований сайт містить в собі прості пояснення граматичних правил, безліч прикладів і сотні коротких вправ, які не дадуть нудьгувати.

Grammar Bank


Сайт містить велику колекцію завдань, що охоплюють практично кожну тему. Також тут є вікторини, електронні книги, робочі листи та інші матеріали, які можна завантажити і роздрукувати.

My English Pages


Це відмінний безкоштовний ресурс для вдосконалення англійської. Граматичні вправи охоплюють теми, в основному пов'язані з часовими формами дієслова. Кожна вправа на цьому сайті фокусується на окремій темі, а це дасть змогу мати хорошу практику і не здійснювати необережних помилок в майбутньому.
Продовжуйте практикуватися, стежити за своїм прогресом, і не встигнете озирнутися, як швидко досягнете нового рівня.

Комментариев нет:

Отправить комментарий