понедельник, 8 ноября 2021 г.


Кожна  людині цікавиться  чимось  незвичайним, загадковим, таємничим. 
Більше того, можливо, багато хто з нас хотів би дізнатися про майбутнє.
Думаю, саме цим можна пояснити прагнення деяких до вивчення таких
астрологічних понять, як знаки зодіаку (signs of zodiac), та зіставлення життєвих подій із усілякими
 гороскопами (horoscopes). Таких людей не так вже й мало у світі, тому ви повинні вміти підтримати розмову на цю тематику, а може, ви самі не байдужі до того, що говорять зірки? Тоді вам слід ознайомитись зі знаками зодіаку англійською мовою.

Знаки Зодіаку 

Що таке зодіак?

Перед тим, як приступати до вивчення знаків зодіаку, уточнимо, що таке зодіак (zodiac). За інформацією ресурсу Wikipedia, зодіак - це зодіакальне коло, що проходить через 13 сузір'їв, але ділиться він на 12 частин і кожна позначається знаком зодіаку, символом відповідного зодіакального сузір'я (zodiacal constellation). Сузір'я Змієносця зодіакальним сузір'ям не є. Таким чином, ми маємо 12 знаків зодіаку англійською мовою:

Овен (Aries) 21 березня – 20 квітня

Телець (Taurus) 21 квітня – 20 травня

Близнюки (Gemini) 21 травня – 21 червня

Рак (Cancer) 22 червня – 22 липня

Лев (Leo) 23 липня – 23 серпня

Діва (Virgo) 24 серпня – 23 вересня

Терези (Libra) 24 вересня – 23 жовтня

Скорпіон (Scorpio) 24 жовтня – 22 листопада

Стрілець (Sagittarius) 23 листопада – 21 грудня

Козеріг (Capricorn) 22 грудня – 20 січня

Водолій (Aquarius) 21 січня – 20 лютого

Риби (Pisces) 21 лютого – 20 березня

Крім цього, кожен знак зодіаку належить до однієї з чотирьох стихій (element): вогню (fire element), повітря (air element), води (water element), землі (earth element). До першої стихії належать Овни, Леви та Стрільці, до другої – Терези, Водолії та Близнюки, до третьої групи входять Раки, Скорпіони та Риби, а ось до четвертої належать Козероги, Тельці та Діви.

Риси характеру знаків зодіаку англійською мовою

Визначивши, до якого знаку зодіаку належите, можна дізнатися, які риси (character traits/personal qualities) ви повинні мати відповідно до передбачень зірок. Зазвичай їх поділяють на позитивні та негативні (positive and negative traits). Вважається, що Овнам притаманні цілеспрямованість (sense of purpose) та грубість (rudeness). Тільці славляться чесністю (sincerety/honesty) та імпульсивністю (impulsiveness). Близнюки дуже товариські (sociable), а й настирливі (intrusive). Раки вважаються відданими (devoted) та уразливими (touchy). А ось Леви марнославні (vain) та амбітні (ambitious). Діви славляться високим інтелектом (intelligence) та скритністю (concealment). Ваги дуже велелюбні (affectionate), але цінують свободу (appreciate freedom). Скорпіони рішучі (determinate) та вперті (obstinate). Стрільці лідери за вдачею (leader), але лідери добрі (kind). Козероги працелюбні (hardworking) та холоднокровні (cool-headed). Водолії дуже мрійливі (dreamy) і скромні (modest). А риби дуже привабливі (charming) і мають прекрасне почуття гумору (good sense of humor).


Комментариев нет:

Отправить комментарий